toegevoegd aan de winkelwagen

miyuki delica's 11/0 - silverlined opal light taupe 1456

Niet meer leverbaar

Miyuki is de merknaam van de beste kwaliteit onder de rocailles en die komen uit Japan. Ze bestaan in verschillende vormen, waaronder deze delica’s. Dit zijn buisvormige kleine kraaltjes, die heel geschikt zijn voor het weven.

Doordat de kraaltjes mooi gelijk van vorm zijn, krijg je een heel strak resultaat. Met de vele verschillende kleuren, kun je de mooiste patronen creëren. En naast het weven, kun je er ook bijvoorbeeld leuke figuurtjes mee maken met brick stitch of een creatie maken met peyote of herringbone.

Je kunt de delica’s qua grootte indelen in extra klein, klein en groot. De 11/0 delica’s zijn dan klein en dit is tevens de meest gangbare maat. Ze hebben een afmeting van 1,6 mm in rijglengte en 1,3 mm hoog.

Kleurtype Silverlined opal

Silverlined Opal zijn transparante kleuren met een zilverkleurige kern, waarbij de kraal zelf een melkachtige gloed heeft, die doet denken aan de glans van edelstenen, dus heeft een chique uitstraling. Dit kleurtype zal zeker niet van kleur veranderen, wanneer het in sieraden verwerkt wordt.

Extra foto's

Extra foto's miyuki delica's 11/0 - silverlined opal light taupe

Voorbeelden

Made by mikki-ferrugiaro     
Heb je zelf ook voorbeelden die je met ons kan delen? Upload jouw foto naar MiyukiBeading.com!

Colormatch kleuren die dichtbij komen

1

Alternatieve kralen in kleurtype silverlined opal (5)

Producten binnen dezelfde productgroep ( max 40)

« Vorige pagina