toegevoegd aan de winkelwagen

miyuki delica's 11/0 - opaque matte luster golden olive 371


Miyuki is de merknaam van de beste kwaliteit onder de rocailles en die komen uit Japan. Ze bestaan in verschillende vormen, waaronder deze delica’s. Dit zijn buisvormige kleine kraaltjes, die heel geschikt zijn voor het weven.

Doordat de kraaltjes mooi gelijk van vorm zijn, krijg je een heel strak resultaat. Met de vele verschillende kleuren, kun je de mooiste patronen creëren. En naast het weven, kun je er ook bijvoorbeeld leuke figuurtjes mee maken met brick stitch of een creatie maken met peyote of herringbone.

Je kunt de delica’s qua grootte indelen in extra klein, klein en groot. De 11/0 delica’s zijn dan klein en dit is tevens de meest gangbare maat. Ze hebben een afmeting van 1,6 mm in rijglengte en 1,3 mm hoog.

Kleurtype Opaque matte luster

Opaque kleuren zijn de basiskleuren van Miyuki, zoals zwart, wit, rood, groen, paars enzovoort. Dit is het meest betrouwbare kleurtype, want de kleur is door en door en zit ook aan de binnenkant van de kraal. Luster betekent dat er een extra glans aan de kraal is toegevoegd en tot slot zijn deze kleuren mat gemaakt.

Extra foto's

Extra foto's miyuki delica's 11/0 - opaque matte luster golden olive

Dit artikel is ook verwerkt in:

Colormatch kleuren die dichtbij komen

1

Alternatieve kralen in kleurtype opaque matte luster (6)

Producten binnen dezelfde productgroep ( max 40)

« Vorige pagina