toegevoegd aan de winkelwagen

Over CreaBead

Hoe het allemaal begon

Omstreeks 2000, toen iedereen langzaamaan internet ontdekte, waren er nog niet zoveel websites over kralen. Sandra was net met de studie Informatica begonnen en startte als hobby de website www.kralen.com om inspiratie en kennis met elkaar te delen. Dit leverde al snel honderden bezoekers per dag op. Via Kralen.com worden verschillende technieken en patronen uitgewisseld. Omdat er regelmatig gevraagd werd waar het beste de kralen gekocht konden worden, besloot Sandra als afstudeerstage haar eigen webwinkel te programmeren, www.creadream.nl. Deze is in 2004 online gegaan. Het doel van CreaDream is dat iedereen zelf sieraden kan maken van kralen.

In een aantal jaren tijd is CreaDream uitgegroeid tot één van de grootste kralen webwinkels van de Benelux. Hierdoor was het mogelijk een volgende stap te zetten en naast de retailverkoop ook een groothandel op te starten, CreaBead.

Dankzij CreaDream weten we wat de klant zoal wil, naar welke artikelen zoal vraag zijn en waar op te letten tijdens inkoop. Wie niet kan delen kan ook niet vermenigvuldigen, dus deze opgedane kennis delen we graag met andere kralen(web)winkels.

Sinds 2014 zijn we ons gaan specialiseren in Miyuki kralen. Wat ons betreft is Miyuki de Koning(in) over alle soorten kralen en we zijn dan ook erg trots dat we deze hebben toegevoegd aan ons assortiment.

Waar staan we nu

CreaBead onderscheidt zich dankzij de handige zoekfunctie en extra hulppagina’s, waarbij het kiezen van kleuren en het bestellen nog makkelijker en sneller gemaakt wordt. Onze belangrijkste focus is tijd besparen voor onze klanten door het winkelen zo eenvoudig mogelijk te maken. CreaBead is dan ook de enige Europese Miyuki groothandel die Miyuki kralen voorverpakt kan leveren.

Waar willen we naar toe

Ieder jaar zijn we nog aan het groeien en het is ons doel om dit nog lange tijd succesvol door te zetten. We blijven het assortiment uitbreiden, zodat de klant nog beter kan slagen. Essentieel hierbij is onze focus op het gemak van de website en onze diensten om zowel voor de klant als voor ons efficiënt en effectief te zijn. Om de drempel voor de verkoop van Miyuki kralen nog lager te maken zijn we ook bezig met het samenstellen van DIY pakketjes. Verder willen we nog meer kennis, tips en trucs delen via www.miyukibeading.com. Vooral nu iedereen het tegenwoordig erg druk heeft, willen we laten zien hoe je heerlijk tot rust kunt komen tijdens het uitproberen van nieuwe technieken.

Het Team van CreaDream

Nieuwsgierig wie je aan de telefoon krijgt, je mailtjes beantwoord of je bestelling inpakt? Zie hieronder onze team!


Sandra
Favoriete taak: Programmeren om winkelen leuker te maken voor de klant en beheer makkelijker te maken voor ons.

Femke
Favoriete taak: Bijhouden van de sieraden trends en nieuwe pakketten bedenken

Alise
Favoriete taak: Bestellingen pakken

Charlotte
Favoriete taak: Artikelen verpakken

Danique
Favoriete taak: Wegen met de weegmachine

Danique
Favoriete taak: Bestellingen pakken

Dion
Favoriete taak: Bestellingen pakken

Fatma
Favoriete taak: Wegen met de weegmachine

Inga
Favoriete taak: Bestellingen pakken

Inga
Favoriete taak: Bestellingen pakken

Judi
Favoriete taak: Bestellingen pakken

Mandy
Favoriete taak: Content en foto's voor social media

Monique
Favoriete taak: Bestellingen pakken

Arthur
Favoriete taak: Slapen