toegevoegd aan de winkelwagen

miyuki delica's 11/0 - opaque dyed maroon 654


Miyuki is de merknaam van de beste kwaliteit onder de rocailles en die komen uit Japan. Ze bestaan in verschillende vormen, waaronder deze delica’s. Dit zijn buisvormige kleine kraaltjes, die heel geschikt zijn voor het weven.

Doordat de kraaltjes mooi gelijk van vorm zijn, krijg je een heel strak resultaat. Met de vele verschillende kleuren, kun je de mooiste patronen creëren. En naast het weven, kun je er ook bijvoorbeeld leuke figuurtjes mee maken met brick stitch of een creatie maken met peyote of herringbone.

Je kunt de delica’s qua grootte indelen in extra klein, klein en groot. De 11/0 delica’s zijn dan klein en dit is tevens de meest gangbare maat. Ze hebben een afmeting van 1,6 mm in rijglengte en 1,3 mm hoog.

Kleurtype Opaque dyed

Het kleurtype Opaque Dyed wordt alleen gebruikt wanneer een bepaalde kleur niet op een andere manier gemaakt kan worden en deze kleur kan vervagen bij wrijving of contact met de huid. Het betekent letterlijk dat de kleur over een basiskleur heen is geverfd. Wanneer er wel wrijving is of contact met de huid, kies dan voor duracoat dyed, want duracoat betekent dat er een extra beschermlaag over de kleur heen is gezet.

Extra foto's

Extra foto's miyuki delica's 11/0 - opaque dyed maroon

Voorbeelden

Made by sieuwke     
Made by sieuwke     
Heb je zelf ook voorbeelden die je met ons kan delen? Upload jouw foto naar MiyukiBeading.com!

Colormatch kleuren die dichtbij komen

1

Alternatieve kralen in zelfde kleur en kleurtype

Alternatieve kralen in kleurtype opaque dyed (10)

Producten binnen dezelfde productgroep ( max 40)

« Vorige pagina