toegevoegd aan de winkelwagen

miyuki delica's 11/0 - lined luster pea green 274


Miyuki is de merknaam van de beste kwaliteit onder de rocailles en die komen uit Japan. Ze bestaan in verschillende vormen, waaronder deze delica’s. Dit zijn buisvormige kleine kraaltjes, die heel geschikt zijn voor het weven.

Doordat de kraaltjes mooi gelijk van vorm zijn, krijg je een heel strak resultaat. Met de vele verschillende kleuren, kun je de mooiste patronen creëren. En naast het weven, kun je er ook bijvoorbeeld leuke figuurtjes mee maken met brick stitch of een creatie maken met peyote of herringbone.

Je kunt de delica’s qua grootte indelen in extra klein, klein en groot. De 11/0 delica’s zijn dan klein en dit is tevens de meest gangbare maat. Ze hebben een afmeting van 1,6 mm in rijglengte en 1,3 mm hoog.

Kleurtype Color lined luster

Color lined betekent dat de kern van de kraal gekleurd is. En deze kleur van de kern is het meest zichtbaar bij deze kralen en overtreft vaak de kleur van de kraal zelf. Luster betekent dat er een extra glans aan de kraal is toegevoegd. Dit soort kralen zijn aan de zijkanten doorzichtig en daardoor zullen deze kralen naast bijvoorbeeld opaque (ondoorzichtige) kleuren kleiner lijken, als ze naast elkaar in een armband zijn verwerkt. Het lijkt dan alsof de zijkant van de armband niet helemaal gelijk loopt.

Extra foto's

Extra foto's miyuki delica's 11/0 - lined luster pea green

Colormatch kleuren die dichtbij komen

1

Alternatieve kralen in kleurtype color lined luster (5)

Producten binnen dezelfde productgroep ( max 40)

« Vorige pagina