toegevoegd aan de winkelwagen

miyuki rocailles 8/0 - silverlined ab crystal 1001


Miyuki is de merknaam van de beste kwaliteit onder de rocailles en die worden gemaakt in Japan. Rocailles (wat letterlijk ‘kleine kraaltjes’ betekent) worden ook wel borduurkralen of seed beads genoemd.

Ze bestaan in verschillende groottes en vormen en kunnen worden gebruikt voor weven, rijgen, haken, knopen, borduren, 3d-kaartjes en nog veel meer.

Het voordeel van Miyuki is de zeer goede kwaliteit en alle kralen hebben precies dezelfde vorm en afmeting. Vooral bij speciale rijgpatronen geeft dit een heel mooi resultaat. Verder heeft Miyuki ontzettend veel verschillende kleuren, waardoor er veel combinaties mogelijk zijn.

In rocailles heb je qua maten: extra klein, klein, medium, groot en extra groot. De 8/0 rocailles zijn hierin dan medium met 2,1 mm in de rijglengte en 3,1 mm hoog.

Kleurtype Silverlined ab

Silverlined AB zijn transparante kleuren met een zilverkleurige kern en bij deze kralen is ook AB (Aurora Borealis) toegevoegd. Dit is een extra coating die een meerkleurig effect creëert. Vaak zijn dit de basiskleuren en zijn ze hierdoor goed geprijsd. Dit kleurtype zal zeker niet van kleur veranderen, wanneer het in sieraden verwerkt wordt.

Extra foto's

Extra foto's miyuki rocailles 8/0 - silverlined ab crystal

Zelfde kleur maar andere vormen

Colormatch kleuren die dichtbij komen

1

Alternatieve kralen in kleurtype silverlined ab (6)

Producten binnen dezelfde productgroep ( 34 )

« Vorige pagina